Utrecht,

Shure AD/ WWB dag 12 februari in Utrecht

Dinsdag 12 februari 2019 organiseert Shure een speciale seminar dag waarbij er meer verteld zal worden over onze producten Axient Digital en Wireless Workbench.

Vanuit Stadion Galgenwaard in Utrecht zullen wij in twee dagdelen aan de hand van praktijksituaties door middel van sprekers inzicht gegeven worden in de werking en toepassing van deze producten.

De dag zal er als volgt uitzien:

 

Ochtendprogramma Axient Digital (10.00-13.00 uur)*

*Inloop vanaf 9.30, lunch inbegrepen.

Het Wireless Systeem Axient Digital gebruikt de meest innovatieve draadloze audiotechnologieën ter wereld, en is compleet opnieuw ontworpen voor professionele producties die foutloos moeten verlopen, en een oplossing biedt in een steeds kleiner en drukker wordend spectrum.

Aan de hand van praktijksituaties wordt er een inzicht gegeven in de mogelijkheden van het systeem, en zullen wij ook meer vertellen over onze nieuwste uitbreiding in deze serie; de ADX zenders en in het bijzonder de micro bodypack ADX1M.

Middagprogramma Wireless Workbench (13.00-16.30)*

*borrel na afloop

Efficiënt frequentiebeheer is een must in het steeds drukker wordende RF-spectrum. Deze seminar is speciaal voor professionals die regelmatig werken met Shure-zenders & in-ear-systemen. De WWB6-software is daarin een belangrijk hulpmiddel om uw draadloze audioverbindingen naadloos in de lucht te houden. Tijdens deze seminar zullen dat ook aspecten van Wireless Workbench zoals het visualiseren van het RF-spectrum en het identificeren van storingsbronnen aan bod komen.

Sprekers

  • Ronnie van Middendorp (Shure Sales Manager)
  • Erik Mertens (Shure Applications)
  • Aart Heus (RF Specialist Zendertechniek.nl)

LET OP: Inschrijving verplicht en VOL=VOL

Bij de inschrijving kunt u kiezen voor beide seminars of afzonderlijk.

Locatie:
Stadion Galgenwaard
Herculesplein 241, 3584 AA Utrecht