Samenvatting

Networked Audio Processing is een praktijkgerichte hands-on training gericht op de nieuwe audio conferentie oplossingen van Shure. Een specialist van Audinate geeft daarnaast uitleg over Dante netwerken, inclusief de Dante Level 2 certificering.

Shure presenteert nieuwe producten zoals de P300 en ANIUSB-MATRIX en bespreekt ‘best practices’ uit de praktijk. Tijdens deze hands-on training krijgen deelnemers de mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan met deze producten en om deze te combineren met Microflex® Advance™ & Microflex® Wireless systemen, inclusief de bijbehorende softwareoplossingen zoals Designer en SystemOn.

Hardware

De P300 Audio Conferencing Processor en Audio Networked Interfaces van Shure zijn speciaal ontworpen om te koppelen aan Microflex® Advance™ en Microflex® Wireless systemen en dus om in bestaande AV/IT-infrastructuren te integreren. Deze oplossingen zorgen ze voor een natuurlijke communicatie en het verbeteren van de interactie in AV-vergaderingen met deelnemers op afstand. Uitgerust met flexibele connectiviteitsopties zodat eenvoudig verbinding gemaakt kan worden met Dante apparaten, analoge conferentiesystemen of met computers met soft codec programma’s zoals Skype voor Business of BlueJeans.

Software

Van klaslokalen en auditoriums naar directiekamers en ruimtes voor videovergaderingen, softwareoplossingen van Shure bieden overzicht, vergemakkelijken onderhoud, versnellen het installatieproces en detecteren problemen voordat ze cruciaal worden.  AV en IT-personeel kunnen op deze wijze op een centrale locatie, op afstand de controle houden over een afdeling, gebouw of campus.

 

Let op: omdat er actief gewerkt gaat worden met producten zijn er een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Agenda

De volgende onderwerpen komen tijdens dit evenement aan bod:

  • Introductie van de P300 Audio Conferencing Processor en de ANIUSB-MATRIX
  • Hands on training met de nieuwe producten en de combinatie mogelijkheden met bestaande producten zoals Microflex® Advance™ & Microflex® Wireless
  • Hands-on training met de recent verschenen softwareoplossingen Designer en SystemOn
    • Het virtueel configureren van een of meerdere MXA910 ceiling arrays
    • Het monitoren van producten op afstand
  • Dante Level 2 Certificering – Intermediate Dante Concepts.
    Leer meer over gevorderde Dante audio networking concepts, inclusief Dante redundancy, clocking, latency en multicast. Wij raden aan om Dante Level 1 vooraf online te volgen.

Sprekers

Mark Ebing

Product and Application Specialist

Shure Distribution Benelux

Julian Carro

EMEA System Solution Account Director

Audinate

REGISTREREN

AUDIO INSTITUTE EVENEMENTEN