Samenvatting

Van eenvoudige presentatie omgevingen tot complexe discussie en conferentie systemen. Huidige installatie omgevingen vereisen technologische en innovatieve oplossingen die gemakkelijk in gebruiken zijn en een superieur geluid leveren.

Bekabelde of draadloze microfoonsystemen worden vaak niet beschouwd als het belangrijkste onderdeel binnen een geïntegreerde AV oplossing. Maar zonder beeld kan een vergadering of presentatie gewoon nog doorgaan, dat lukt niet zonder het geluid.

Installed Mastered is bedoelt om av integrators en av specialisten binnen bedrijven de kennis en het vertrouwen te geven om in uiteenlopende situaties gepaste installaties te verzorgen met een betrouwbaar werkend microfoonsysteem.

Agenda

Agenda

Deelnemers aan dit seminar komen meer te weten over de volgende onderwerpen:

• Een update over de laatste technologieën en innovaties die impact hebben op av installaties in de toekomst
  • Hands on training met het installeren van een configuratie met meerdere kanalen bestaande uit verschillende producten.
  • Het instellen, monitoren en troubleshooting van een configuratie bestaande uit meerdere kanalen en producten.

Sprekers

Sprekers

Ronnie van Middendorp

Product and Application Specialist Shure Benelux

Shure Distribution Benelux

Doelgroep

Doelgroep

• AV Integrators
  • AV technici & AV specialisten

Kosten

Kosten

• Gratis (afhankelijk van beschikbaarheid)

Datum & Registreren

Datum & Registreren

Audio Institute Evenementen

Audio Institute Evenementen