Geïnstalleerde Geluidsoplossingen en Seminars

Geïnstalleerde Geluidsoplossingen en Seminars

Elke stem is belangrijk. Of het nu een keynote-speech, een presentatie of een videoconferentie betreft, de audiokwaliteit beïnvloedt hoe u wordt waargenomen en hoe goed uw boodschap wordt begrepen.

Shure toont op ISE 2018 een reeks innovatieve producten die communicatie natuurlijk maken. De nieuwste oplossingen verhogen de kwaliteit van audio in vergaderingen, discussies en conferenties met naadloze connectiviteit.

New Products

Shure Productnieuws @ ISE 2018

Microflex Complete

Het Microflex Complete Discussion and Conference System is een reeks draagbare en in vlak gemonteerde conferentie-eenheden die gemakkelijk kunnen worden geïntegreerd in bestuurskamers, parlement- of raadkamers en formele vergaderruimtes.

 • De modern vormgegeven producten passen in elke kamer en dankzij de intuïtieve gebruikersinterface kunnen gebruikers gemakkelijk stemmen, de agenda bekijken en de interpretatie selecteren.
 • Geïntegreerde NFC ID-kaarttechnologie maakt identificatie van deelnemers mogelijk zonder het meeting managementsoftware of licenties voor extra functies.
 • Vernieuwde zwanenhals (gooseneck) microfoons omvatten CommShield Technologie voor RF-immuniteit en bieden een brede selectie van Microflex componenten voor elke situatie.

Microflex Complete Wireless

Het Microflex Complete Wireless System versnelt het installeren van een draadloos systeem in multifunctionele vergaderruimten of tijdens tijdelijke vergaderingen in hotels en conferentiecentra. Daarnaast overwint het kabelbeperkingen in historische gebouwen of kamers met flexibele zitplaatsen en is voor plaatsing maar 1 standaard netwerk kabel nodig. De toonaangevende expertise van Shure op het gebied van digitaal draadloos biedt een efficiente totaal oplossing met exceptionele kwaliteit .

 • De Automatic Interference Detection and Avoidance technologie zorgt voor een betrouwbare transmissie en beperkt signaaluitval, zelfs in de meest overbelaste RF-omgevingen, en de robuuste AES-128-audio-encryptie biedt verbeterde privacy.
 • Een enkel MXCWAPT-toegangspunt kan tot 125 draadloze deelnemerseenheden beheren zonder aanvullende software of licenties.
 • Microflex Complete Wireless Conference units maken gebruik van zwanenhalsmicrofoons met Microflex cartridges en CommShield Technologie om een uitzonderlijke geluidskwaliteit en RF-immuniteit te leveren.

Microflex® Advance™

Microflex Advance is een portfolio van premium netwerkplafond- en tafelarray microfoons en besturingssoftware voor verbeterde A/V-vergaderingen die naadloos kunnen worden geïntegreerd in eersteklas vergaderruimtes. Shure Microflex Advance biedt elegante, veelzijdige en schaalbare oplossingen voor A/V-vergaderruimten waarvoor een onberispelijke spraakverstaanbaarheid vereist is

Microflex Advance

 

Axient® Digital Wireless System

Het Axient® Digitaal Draadloos Systeem is de nieuwe premium draadloze oplossing in Shure's portfolio. Axient Digital biedt prestaties die geschikt zijn voor de meest veeleisende zakelijke evenementen en installaties. De Axient Digital-ontvanger is compatibel met twee zenderaanbiedingen. De Axient Digital-ontvanger met AD-serie zenders levert uitzonderlijke RF-prestaties, digitale audio en netwerken. De ADX-serie zenders bevatten ShowLink, die real-time controle biedt over alle parameters van de zender en automatische detectie en vermijding van interferentie mogelijk maakt. De ADX-serie bevat ook het eerste micro-bodypack met een geïntegreerde zelfafstemmende antenne, waardoor meer camouflage en comfort mogelijk is.

Axient® Digitaal Draadloos Systeem

IntelliMix® P300 Audio Conference Processor

De IntelliMix® P300 Audio Conference Processor is special ontworpen voor vergadertoepassingen. De P300 maakt gebruik van Shure DSP-algoritmen om de geluidskwaliteit van AV-conferenties te verbeteren. De P300 bevat Dante, analoge- en USB-aansluitingen voor laptop of PC, mobiele apparaten en video codecs en bieden naadloze integratie met Shure Microflex Advance en Microflex Wireless microfoon oplossingen.

IntelliMix® P300 Audio Conferencing Processor

ANIUSB-MATRIX en ANI22

De ANIUSB-MATRIX en ANI22 apparaten zijn ideaal voor kleine tot middelgrote ruimten die bedoeld zijn voor AV-vergaderingen. Deze toevoegingen aan de Audio Network Interface-familie vergroten de connectiviteitsopties die beschikbaar zijn voor gebruikers van Shure's Dante-ingeschakelde microfoons.

ANIUSB-MATRIX

 • Koppelt 4 Dante-audioingangen en 1 analoge ingang aan een AV-conferentiesysteem of aan een videoconferencing-app op de computer

ANI22

 • Converteert 2 analoge microfoon- of line-signalen naar een Dante-netwerk

ANIUSB-Matrix

ANI22

Zoek Shure op Stand B110 in Hal 3

Zoek Shure op Stand B110 in Hal 3

Bezoekers van stand B110 in Hal 3 krijgen de kans om het door Shure geïnstalleerde geluidsaanbod te ervaren, hetzij hands-on, hetzij in presentaties door onze productexperts. Een breed scala aan toepassingen kan worden gedekt door de nieuwe producten die op de beurs worden geïntroduceerd.

Shure Europe GmbH @ ISE 2018 Floor Plan
Shure Europe GmbH @ ISE 2018 Floor Plan

Seminar Programma

Seminar Programma

Shure is betrokken bij het ISE seminarprogramma van dit jaar dat gratis is om bij te wonen:

Audiosystemen ontwerpen voor UC-gebaseerde samenwerkingsruimten

 • Tijd: Woe, 15:00 - 16:30
 • Host: AVIXA Programme
 • Stand / Kamer: Hal 13 / D204

 Dit seminar zal helpen bij het oplossen van de audio-inconsistenties in UC-gebaseerde samenwerkingsruimten. De prestaties van een vergaderruimte mogen niet worden belemmerd door ruimtes die moeilijk zijn in te stellen of die zelf moeilijk in te stellen zijn. Slechte prestaties, of u nu aan het einde of aan het uiteinde zit, is een zekere manier om mensen ervan af te houden en meer werk te creëren voor het ondersteuningsteam.

Tijdens dit seminar wordt het belang van audio in UC-gebaseerde ontmoetingsruimte benadrukt en wordt uitgelegd wat de voordelen zijn van het gebruik van de DSP-audioconferentieprocessors en microfoons van hoge kwaliteit om de prestaties van deze ruimtes te verbeteren.
 

Hoe u draadloos audioconferentiesysteem betrouwbaar kunt maken buiten de TV-band

 • Tijd: Woe, 15:00 - 15:30
 • Host: AVIXA Commercial Solutions Theatre
 • Stand / Kamer: Hal 8 / A470

Dit seminar zal AV-integrators leren hoe ze draadloze conferentie- en discussiesystemen kunnen gebruiken om het beste geluid voor conferenties en vergaderingen te krijgen, om natuurlijke, verstaanbare audio te introduceren voor deelnemers in de kamer en voor deelnemers op afstand.

Deelnemers zullen ontdekken hoe geavanceerde conferencingtechnologie betrouwbare draadloze discussiesystemen biedt die werken in de 2,4 GHz- en 5 GHz-frequentiebanden.

Het zal ook benadrukken hoe het gebruik van draadloze discussiesystemen helpt bij het overwinnen van kabelbeperkingen in kamers met flexibele zitplaatsen of in historische gebouwen waar boorgaten in meubilair onpraktisch zijn, en hoe het gebruik van Automatische interferentie detectie en ontwijkingstechnologie betrouwbare transmissie zonder signaaluitval oplevert, met AES- 128 audiocodering houdt het meeting inhoud privé.

Het benadrukt en legt uit hoe u geavanceerde mogelijkheden en meeting productiviteitstools kunt gebruiken, zoals identificatie van deelnemers en elektronisch stemmen en stembureaus die efficiënte vergaderingen garanderen, zelfs met honderden deelnemers.

Shure Dante ingeschakelde oplossingen @ AV Networking World op ISE Amsterdam

Shure Dante ingeschakelde oplossingen @ AV Networking World op ISE Amsterdam

Shure neemt deel aan de Dante AV Networking World 2018 op ISE Amsterdam en presenteert zijn Dante-oplossingen. Deze gratis conferentie vindt de hele dag plaats op 5 februari in de RAI,  Kamers G103, G104 en G105.

Het evenement krijgt een nieuwe vorm en biedt een grondige training met drie tracks die tegelijkertijd de hele dag in afzonderlijke ruimtes worden uitgevoerd:

 • Kamer één zal een inleidende genetwerkte audiotoepassingen cursus aanbieden, gevolgd door niveau 1 & 2 Dante-certificering.
 • Kamer twee zal een gloednieuwe aanvulling op Audinate's Dante Certification-serie aanbieden, genaamd Beyond Certification.
 • Kamer drie zal niveau 3 Dante-certificering aanbieden.

Gratis toegang

Gratis toegang

Openingstijden beurs:

 • Dinsdag, 6 februari 2018, 10:00 - 18:00 uur
 • Woensdag, 7 februari 2018, 09:30 - 18:00 uur
 • Donderdag, 8 februari 2018, 09:30 - 18:00 uur
 • Vrijdag, 9 februari 2018, 09:30 - 16:00 uur

Meer over Shure geïntegreerde systemen

Meer over Shure geïntegreerde systemen