Waar & Wanneer

Bezoek ons op de AVM BROADCASTING EXHIBITION2014

Op 14 en 15 mei vind de AVM 2014 plaats. AVM is de vakbeurs voor Audio broadcasting. Shure presenteert tijdens deze beurs premium producten voor de broadcast markt, waaronder de nieuwe VP83F Lenshopper, op stand 64.

VP83F Lenshopper Camera Mount Condensator Microfoon
De VP83F Lenshopper is een compacte condensator microfoon voor gedetailleerde, high-definition geluidsopname. Geschikt voor gebruik in combinatie met DSLR camera’s en camcorders door de geïntegreerde flash opname en playback mogelijkheden.

UR3 UHF-R Microfoon plug on-zender
Met de UR3 kunnen omroepers elke microfoon eenvoudig op een kleine draadloze zender aansluiten. Naast de UHF-R draadloze technologie heeft de onopvallende zender eigenschappen die uitzendtoepassingen probleemloos laten verlopen zoals een mute schakelaar en fantoomvoeding.

UR5 Draagbare UHF-R draadloze ontvanger
De UR5 is een zeer compacte draadloze Diversity ontvanger voor broadcast toepassingen en media producties. Gebaseerd op de bekende UHF-R technologie en volledig compatible met de UHF-R zenders.

SCM820 Intellimix Automatische mixer
De SCM820 is een 8-kanaals mixer ontworpen voor spraak toepassingen, zoals geluidsversterking, omroep en audio-opname. De geavanceerde technologie IntelliMix zorgt voor een optimale, natuurlijke mix in situaties waarbij meerdere microfoons gebruikt worden.

BRH Broadcast Headsets: BRH31M, BRH440M & BRH441M
De broadcast headsets van Shure: BRH31M, BRH440M en BRH441M zijn ontworpen voor professionele broadcast toepassingen, media producties en live evenementen.
Deze headsets bieden een uitzonderlijke geluidskwaliteit, comfort en duurzaamheid om aan de toenemende eisen van broadcast professionals te voldoen.

AXIENT Draadloos Netwerksysteem
Met Axient heeft Shure een nieuwe standaard op het gebied van controle en vertrouwen in RF-toepassingen geïntroduceerd.
Uitgebreid, innovatief en storingvrij: de uiterst geavanceerde plannings-, configuratie- en bedieningsmogelijkheden van Axient zijn de vooruitstrevende antwoorden op ontwikkelingen inzake spectrumbeheer.

PSM 1000 In-Ear monitorsysteem
Een ongeëvenaarde combinatie van audio en RF-prestaties voor de meest veeleisende professionele monitoringtoepassingen.
Het PSM 1000 In-Ear monitorsysteem bestaat uit een 2-kanaals zender en een Diversity bodypack ontvanger voor een solide signaal dekking.

ULX-D Digitaal Draadloos
Het ULX-D systeem maakt gebruik van de (AES) 256-bit Advanced Encryption Standard.
De nieuwste rechargeability technologie zorgt voor een prestatieduur van 12 uur voor handheld en bodypack zenders. De ontvangers zijn bovendien uitgerust met een uitgebreide set functies zoals Dante en Bodypack Frequency Diversity. Dit maakt het mogelijk om gelijktijdig te zenden over twee onafhankelijke frequenties voor een naadloze en ononderbroken audio.

Wij ontvangen u graag op onze stand #64.
Registreer u hier voor gratis toegang tot de AVM 2014.

AVM2014

VP83F Lenshopper

Contact

Shure Distribution Benelux B.V.
Newtonweg 9
4104 BK Culemborg
Tel: +31 (0) 345 648 888
E-mail: info@shure.nl