About Shure

Company Overview

Sinds de oprichting van het bedrijf, worden het succes en de reputatie van het merk Shure gedefinieerd door onze voortdurende toewijding aan de totale kwaliteit. Dit blijkt uit elk product dat we maken.

Met andere woorden, microfoons en audio-elektronica zijn ons leven.

Dus of u nu al jarenlang een Shure fan bent, of dat u voor het eerst in aanraking komt met Shure producten, wij zijn er van overtuigd dat uw ervaring over de kwaliteit van onze producten hetzelfde zal zijn al de ervaringen van audio professionals de afgelopen 90 jaar.

Wie we zijn

Sidney Shure 1926Sinds 1925 hebben muzikanten en muziek liefhebbers gekozen voor Shure met vertrouwen in de ongeëvenaarde geluidskwaliteit en prestaties.

De Shure SM58 is al 40 jaar de meest populaire zangmicrofoon ter wereld, gerespecteerd om de natuurlijke sound en befaamde duurzaamheid. Onze draadloze systemen staan bekend om innovatieve technologie en betrouwbaarheid. En de bekroonde Sound Isolating Earphones herdefiniëren de geluidservaring van de meest veeleisende luisteraars.

Maar Shure staat voor meer dan enkel kwaliteitsproducten. Wij hebben een passie voor het faciliteren van optredens die zorgen voor inspiratie en interactie, optredens die de geschiedenis in gaan. Shure was erbij toen Elvis de Sun Studio’s binnen stapte en toen JFK zwoor om een man op de maan te zetten. Sindsdien zijn we erbij geweest op de grootste podia wereldwijd, van Live Earth tot aan het Witte Huis.

We hebben ook een passie om dingen goed te krijgen. We werken onvermoeibaar om foutloze producten te ontwikkelen en om onze klanten en eindgebruikers te ondersteunen met de beste klantenservice in de industrie. Eigenlijk geldt het voor alles wat we doen, we zijn toegewijd aan het leveren van een geweldige audio-ervaring, want dat is de echte maatstaaf voor een “Legendary Performance”.
hape the course of history. Shure was there when Elvis stepped into Sun Studios and when JFK vowed to put a man on the moon. We've been on the world's biggest stages, from Live Earth to the Oval Office, ever since.

Wat we doen


You sing it. You say it. You play it.
We'll help you amplify or record it.

Van microfoons tot hoofdtelefoons, we maken producten die u helpen om geluid te definiëren. We zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de apparatuur. Hierdoor kunt u zich volledig concentreren op de muziek.

Rat PackMicrofoons

Met een lange geschiedenis vol met legendarische verhalen, de microfoons van Shure hebben de tand des tijds doorstaan. Onze microfoons zijn het fundament voor podium en studio geluid, van onze wereldberoemde SM58 en SM57 tot aan onze prachtige KSM studio microfoons.

Rock n Roll, de President van Amerika, de Premier van Nederland, Hip-Hop, gospel, TV, Pop, Jazz, het podium van een prediker. U noemt het, onze microfoons zijn erbij.

 

LeAnn Rimes W-KSM9Draadloze Microfoon Systemen

Shure is al langer dan een decennium draadloos. Er is nauwelijks een podium te vinden waar geen draadloos microfoon systeem van Shure geweest is.
Of het nu gaat om een middelbare school, een kerk, een fitnessruimte, een kerk, een evenementenhal, concertzaal of stadion, u kunt er op rekenen dat Shure er is geweest.

Zingen of spreken, vocale of instrumentale, we brengen het geluid en de betrouwbaarheid van onze microfoons, draadloos.

Hoe betrouwbaar? Wanneer falen geen optie is zijn onze draadloze systemen beschikbaar, van de Grammy® Awards tot de Oscars® en van top artiesten tot televisieomroepen.

Guy Garvey PSMPersonal (In-Ear) Monitoring

Gehoorzorg, persoonlijke controle, draagbaarheid, superieure geluidskwaliteit, mobiliteit. Shure PSM persoonlijke (in-ear) monitoring systemen zijn het slimme alternatief voor de traditionele vloer wiggen. Talloze artiesten en muzikanten beseffen keer op keer hoe consistent en nauwkeurig hun prestaties kunnen zijn wanneer zij zichzelf daadwerkelijk op het podium kunnen horen. Bekabelde of draadloze systemen, er is niets zoals d bescherming en controle die je kunt hebben met PSM Personal Monitoring Systemen – de nieuwe standaard op het podium.

Mixers en Digital Signal Processors

Na de eerste draadloze systemen hebben we onze zinnen gezet op digitale audio. Onze audio processors zorgen voor superieure prestaties voor het effectief beheren van meervoudige microfooninstallaties in directiekamers, stadhuizen, vergaderzalen, het onderwijs en in kerken.
Shure levert verschillende innovatieve oplossingen.

750DJ TurntablePhonograph Cartridges

Geen draaitafel, of één paar draaitafels, is compleet zonder Shure fonograaf cartridges. Klassieke modellen zoals de M44-7 zijn de keuze van wereldkampioen turntablists en aspirant scratch dj’s. Alle Shure cartridges bevatten de gepatenteerde lage-masse, high-output beweegbare magneet structuur. Met hun hoge ‘tracking’ capaciteit. Shure cartridges zijn zeer zacht voor onvervangbare vinylplaten, dankzij de gepolijste, natuurlijke gediamanteerde styli.

Earphones & Hoofdtelefoons

De bekroonde Sound Isolating earphones en Headphones zijn allemaal ontworpen vanuit onze “roots”: professionele audio. Deze persoonlijke audio producten zijn ontworpen om de ervaringen van mobiele muziekspelers, telefoons en spelsystemen van consumenten naar een hoger niveau te brengen.

Conferentie en Discussie

Huidige Complexe installatie omgevingen vereisen volledige technologische en innovatieve oplossingen. Shure loopt voorop in de convergentie van audio, video, IT, het leveren van innovatieve, baanbrekende technologie met een ongeëvenaarde kwaliteit.

Van eenvoudige presentatie omgevingen tot complexe discussie, interpretatie en stemsysteem installaties – Shure helpt u te voldoen aan de behoeften van elke toepassing. Moeiteloos en met superieur geluid en functionaliteit.

Video: Classic Microphones

Get Flash to see this player.
Video: Classic Microphones

Video: Interview with recording engineer Glen Ballard

Get Flash to see this player.
Video: Interview with Sound Engineer Glen Ballard